«Δανεικός στον Ατρόμητο ο Τσούμιτς»

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον Νίκολα Τσούμιτς δανεικό στον Ατρόμητο.

«Δανεικός στον Ατρόμητο ο Τσούμιτς»

Ο Νίκολα Τσούμιτς δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου με τη Λουντογκόρετς. Ο νεαρός Σέρβος έμεινε εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν τον έχει στο πλάνο του και το σημαντικό είναι πως έχει μείνει αρκετά πίσω στην ιεραρχία των εξτρέμ.

Μάλιστα αναμένεται να μείνει ακόμη πιο πίσω από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" αποκτούν τον Χένρι Ονιεκούρου. Με την απόκτηση του Νιγηριανού ακραίου ο Τσούμιτς χάνει ακόμα περισσότερο έδαφος και όλα δείχνουν πλέον πως βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν νέο δανεισμός.

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τον παραχωρήσουν δανεικό στον Ατρόμητο και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία χρόνια οι πρωταθλητές έχουν παραχωρήσει κι άλλους παίκτες δανεικούς στους "κυανόλευκους" και μάλιστα βοηθήθηκαν αρκετά έτσι ώστε να εξελιχθούν. Ο τελευταίος αυτής της ιστορίας είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος είχε πάει στον Ατρόμητο και επέστρεψε στον Ολυμπιακό πολύ καλύτερος. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του Τσούμιτς, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα πάει δανεικός.