«Προτεραιότητα της Μπούρσασπορ ο Βούκοβιτς»

Στη γειτονική χώρα επιμένουν πως η τουρκική ομάδα θα επιμείνει και θα πρεσάρει τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη.

«Προτεραιότητα της Μπούρσασπορ ο Βούκοβιτς»

Μπήκε πολύ δυνατά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αν μη τι άλλο έχει δείξει πως είναι παίκτης που ίσως έχει αδικηθεί. Ο λόγος για τον Βούκοβιτς, ο οποίος δεν πήρε χρόνο την περασμένη σεζόν από τον Χάσι, τον ταλαιπώρησαν και οι τραυματισμοί και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ελλάς Βερόνα. Έχει κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στην Ιταλία και ήδη έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το γεγονός, ωστόσο ότι αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του «Βούκο» συνεχίζονται και ειδικά στην Τουρκία επιμένουν για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα στη γειτονική χώρα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μπούρσαπορ πρεσάρει την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να πει το «ναι».

Ο τεχνικός της Μπούρσασπορ, Σαμέτ Αϊμπάμπα θέλει πολύ τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα τα δημοσιεύματα στην Τουρκία στέκονται στο γεγονός πως έχει παίξει στην Κόνιασπορ και είναι γνώστης του πρωταθλήματος.

Οι Τούρκοι τονίζουν ότι είναι προτεραιότητα της Μπούρσασπορ η απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Από την άλλη, όμως, αξίζει να σημειώσουμε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακός μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά στην προετοιμασία και με τον Μαρτίνς να έχει καλή άποψη γι’ αυτόν.