Προσφυγή Σιμάο, σε FIFA, κατά της ΑΕΚ, για οικονομικές οφειλές, αποκαλύπτει η «A Bola»!

Δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας «Α Βοla» αποκαλύπτει ότι ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ, στην FIFA, ζητώντας την «ελευθέρας» του, ισχυριζόμενος ότι η «Ένωση» δεν του καταβάλλει τις δόσεις του συμβολαίου του.  

Προσφυγή Σιμάο, σε FIFA, κατά της ΑΕΚ, για οικονομικές οφειλές, αποκαλύπτει η «A Bola»!

Λίγες ώρες μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο, ελέω Βελέζ, το καταρρακωμένο πρεστίζ της ΑΕΚ στο εξωτερικό υπέστη περαιτέρω ζημία, από το δημοσίευμα της, Πορτογαλικής εφημερίδας, «A Bola», σύμφωνα με το οποίο ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της «Ένωσης», ζητώντας να μείνει ελεύθερος, αφού καταγγέλλει κακή εργοδοτική συμπεριφορά!

Πιο συγκεκριμένα ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν του καταβάλλει τις δόσεις του συμβολαίου του.

Λέει, μάλιστα, πως είχε ενημερώσει την ΑΕΚ πριν προσφύγει στη FIFA ότι δέχεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τον Σιμάο, η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση και προέβαλε, μάλιστα, και εξωφρενικές απαιτήσεις, που χάλασαν τη μεταγραφή του στην Πάσος Φερέιρα.

Ο 31χρονος μέσος, θυμίζουμε, δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και γίνονταν προσπάθειες, για να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών που ξεκίνησε το 2019 με υπογραφή 3ετούς σημβολαίου (για ν' ακολουθήσουν πέρσι ο δανεισμός στην Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά και την φετινή χρονιά στην Μορεϊρένσε της πατρίδας του). Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι αυτό θα συμβεί δικαστικά.

Από την ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια και σε επικοινωνία με τον παίκτη τους δήλωσε κι εκείνος προσθέτοντας ότι «αυτά τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου...».

Πάντως ξεκαθαρίζουν ότι είναι πληρωμένος και τακτοποιημένες οι υποχρεώσεις τους όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες τους