Αθώωση για ΠΑΕ ΑΕΚ και Μελισσανίδη, σχετικά με την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, έκρινε αθώα τόσο την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τις κατηγορίες ότι προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας * «Κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση

Αθώωση για ΠΑΕ ΑΕΚ και Μελισσανίδη, σχετικά με την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Η γνωμοδότηση της Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ότι, τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και η ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι αθώοι για την υπόθεση της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΣ Καρδίτσας προκάλεσε την ικανοποίηση στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων»

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» κι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αθωώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, σχετικά με τις κατηγορίες ότι επιχείρησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή στην αρχική της εισήγηση είχε προτείνει την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από το πρωτάθλημα για την ομάδα, αλλά και τη δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Μελισσανίδη.

Εκτός από την ΠΑΕ και τον κύριο Μελισσανίδη, εμπλεκομένοι στην υπόθεση ήταν και οι: Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας), Άγγελος Δανιήλ (μέλος ΕΠΟ, πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας).

Το έγγραφο με την ετυμηγορία της Επιτροπής Δεοντολογίας:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή, μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, της Επιτροπής Δεοντολογίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η «λάσπη που εκτοξεύτηκε εις βάρος της ομάδας, επέστρεψε στους σκευωρούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ξεκάθαρα στημένη υπόθεση, μία άνευ προηγουμένου αστεία σχεδιασμένη σκευωρία, που από την πρώτη στιγμή είχαμε καταγγείλει, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος!

Το φαιδρό κατηγορητήριο έγινε φύλλο και φτερό από την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Οι στημένες και καθ’ υπαγόρευση καταθέσεις, που είχαν ως μοναδικό στόχο να θέσουν την ομάδα μας σε καθεστώς ομηρίας, κατέπεσαν εύκολα και η λάσπη επέστρεψε στους σκευωρούς.

Τι θα πουν σήμερα τα μεμονωμένα δημοσιογραφικά φερέφωνα, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση για να δημιουργήσουν πλαστές σε βάρος της ΑΕΚ εντυπώσεις και πληροφορούσαν τους ακροατές τους για μία… πολύ σοβαρή υπόθεση, για δήθεν βαρύτατες καταγγελίες και για… σαράντα μάρτυρες κατηγορίες προαναγγέλλοντας βαριές ποινές;

Τι έχει να πει σήμερα ο περιβόητος ποινικολόγος και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης της ομάδας μας;

Οποιος αποπειράθηκε ή αποπειραθεί και στο μέλλον να σπιλώσει την ΑΕΚ θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του!

Από την πρώτη στιγμή, που αυτή η γελοιότητα βγήκε στο φως με πρωτοφανείς διαδικασίες… εξπρές, είχαμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους ότι «την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς»! Σήμερα μας επιβεβαίωσε η ελληνική Δικαιοσύνη!

Οι εποχές, κατά τις οποίες η ΑΕΚ θα μπορούσε να οδηγηθεί ως πρόβατο στη σφαγή, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Οσες παρόμοιες σκευωρίες και να απεργαστούν τα γνωστά κέντρα, που είχαν μάθει να ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πέσουν στο κενό.

Οσο κι αν πονάει κάποιους, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γυρίσει σελίδα, με την ΑΕΚ να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε αυτό».