Λαμία: Ο πατέρας του Ντάνι Μπεχαράνο για το τροχαίο που είχε ο γιος του

Ο πατέρας του Ντάνι Μπεχαράνο, μίλησε στη Βολιβία για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο άσος της Λαμίας με την οικογένειά του, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Λαμία: Ο πατέρας του Ντάνι Μπεχαράνο για το τροχαίο που είχε ο γιος του

Ο πατέρας του διεθνή μέσου από τη Βολιβία, Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την κατάσταση του γιου του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα τα ξημερώματα.

Ο πατέρας του διεθνή άσου, Μάρκο Αντόνιο μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και αναφέρθηκε για την κατάστασή του. «Μίλησα με το γιο μου πριν λίγες ώρες. Μου είπε ότι παραμένει στο νοσοκομείο. Έχει διαγνωστεί με κάταγμα και χτυπήματα στα ζυγωματικά, το σαγόνι και το στομάχι του. Θα παραμείνει κλινήρης για μερικές ημέρες. Δόξα τω Θεώ το ατύχημα δεν είχε ακόμα πιο σοβαρές συνέπειες.

Λαμία: Τροχαίο για τον Ντάνι Μπεχαράνο

Η ομάδα του έχει φερθεί άψογα. Κινητοποίησαν τις αρχές και φροντίζουν ώστε να τον περιποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρόεδρος μάλιστα έχει ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, για να μην του λείψει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Ντάνι Μπεχαράνο.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως εκείνος και τα άλλα μέλη της οικογένειας έμαθαν για το περιστατικό από πρόσωπο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που το διάβασε στα ΜΜΕ της Ελλάδας.