Ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Άλκμααρ

Την ήττα με σκορ 3-0 από την Άλκμααρ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι.

Ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Άλκμααρ

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του έπαιξε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Άλκμααρ. Η εικόνα των "πράσινων" στο ματς με τους Ολλανδούς ήταν και πάλι προβληματική.

Στο 12’ οι Ολλανδοί έκαναν το 1-0 με το εξαιρετικό εναέριο τακουνάκι του Κάρλσον στην κίνηση από γέμισμα του Ράιντερς. Στο 34’ Ο Διούδης έκανε μία πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Ράιντερς έξω από την περιοχή, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0.

Στο 85’ η Άλκμααρ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Μποαντού, ο οποίος συνδυάστηκε ωραία με τον Παυλίδη, πήρε και μία κόντρα και με πλασέ στη γωνία έκανε το 2-0, ενώ στο 88’ οι «πράσινοι» δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με μακρινό σουτ του Ράιντερς, που κόντραρε στον Ρόμπι, άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Ξενόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να επενέβη αποφασιστικά και να αποσοβήσει το 3-0.

Στο 88’ ο Καρλίτος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, το οποίο απέκρουσε ελαφρώς ο Βέρχουλστ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι κι ο Ρόμπι από τα 4-5 μέτρα δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα καλά, πλασάροντας πολύ ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΚΜΑΑΡ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βέρχουλστ, Σουγκαβάρα, Χατζηδιάκος (77’ Μπέκεμα), Ίντι (46’ Λετσέρτ), Ντε Βιτ (63’ Μποάντου), Κάρλσον (64’ Αμπουκάρ), Εβγεν (63’ Παυλίδης), Κλασί (46’ Κουπμάινερς), Ράιντερς, Όστινγκ, Γκούντμουντσον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (64’ Σάντσες), Βέλεθ (64’ Ρόμπι), Σιδεράς (64’ Σερπέζης), Χουάνκαρ (64’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος (64’ Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο (56’ Αγιούμπ), Σαβιέρ (46’ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες (65’ Καμπετσής), Ενγκμπακοτό (58’ Καρλίτος), Μακέντα (60’ Ιωαννίδης).