Πικέρες για Παλμέιρας: «Είναι προχωρημένες οι επαφές» (vid)

Ο Χοακίν Πικέρες που είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού μίλησε για το ενδιαφέρον της Παλμέιρας και επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές.

Πικέρες για Παλμέιρας: «Είναι προχωρημένες οι επαφές» (vid)

Ο Χοακίν Πικέρες είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει όλες τις ενέργειες για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή από την Πενιαρόλ, αλλά τα πράγματα έχουν μπλεχτεί τις τελευταίες ώρες.

Για τον Ουρουγουανό αμυντικό έχει μπει πολύ σοβαρά στο… κόλπο η Παλμέιρας και μάλιστα από το Σάββατο στη Βραζιλία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι Βραζιλιάνοι στην ουσία έχουν κλείσει τον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί η Παλμέιρας να έχει ήδη στη διάθεση της τρία αριστερά μπακ, αλλά φαίνεται πως έχει κάνει πολύ σοβαρή κίνηση για την απόκτηση του Πικέρες. Η πρόταση που έχει κάνει στην Πενιαρόλ είναι διπλάσια από του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Βραζιλιάνοι.

Το θέμα είναι πως τις προχωρημένες συζητήσεις με την Παλμέιρας επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα με δηλώσεις του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. «Δεν έχω αποχαιρετίσει ακόμα τους συμπαίκτες μου. Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει πολύ, αλλά τίποτα δεν είναι τελειωμένο», ανέφερε ο Πικέρες όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Παλμέιρας. Στη συνέχεια τόνισε: «Τώρα με απασχολεί το πρόβλημα στον αστράγαλο και για αυτό δεν παίζω».