Η θέση του Χατζισαφί και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

Πού μπορεί να αγωνιστεί ο Ιρανός άσος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς που καλείται να κερδίσει.

Η θέση του Χατζισαφί και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

Για τους Ιρανούς του Ολυμπιακού είναι έντονη η φημολογία ότι δεν συνεχίσουν στην ομάδα και θα παραχωρηθούν.

Όσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πράγματι πάρα πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να βρεθεί πρόταση να φύγει. Μάλλον είναι το πιθανότερο αυτή την στιγμή.

Από την άλλη ωστόσο διαφορετική μοιάζει να είναι η περίπτωση του Εσάν Χατζισαφί. Φυσικά και αυτός είναι ένας παίκτης που αν έρθει πρόταση θα παραχωρηθεί. Εντός του Ρέντη, πάντως, είναι πολλές οι φωνές που υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος άσος έχει την ποιότητα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και έχει θέση στο ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χατζισαφί μην ξεχνάμε πως είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στη μεσαία γραμμή. Στην εθνική του ομάδα δεν είναι τυχαίο ότι αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως χαφ. Στον Ολυμπιακό πολλοί πιστεύουν ότι ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο και παράλληλα να δίνει λύσεις ως αριστερός μπακ.

Φυσικά θα τον δει και ο προπονητής μέσα από τις προπονήσεις στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και αυτός θα πάρει την τελική του απόφαση για το τι θα γίνει με τον 28χρονο άσο. Πάντως και γι' αυτόν υπάρχει η άποψη ότι μπορεί να μείνει και να προσφέρει στο μεγάλο λιμάνι.

Σάφως και είναι στο χέρι να αλλάξει την κατάσταση στις προπονήσεις και να κερδίσει τον προπονητή. Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι έχει βρει καλά στοιχεία στο περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού και δεν διστάζει να τα αξιοποιήσει αν κρίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.