Ουτρέχτη – Βόλος 6-2: Συντριβή στην Ολλανδία, δύο γκολ ο πρώην Βολιώτης Τάσος Δουβίκας

Ο Βόλος γνώρισε βαριά ήττα (6-2) από την Ουτρέχτη σε φιλικό αγώνα, όπου ο διεθνής φορ Τάσος Δουβίκας που παίζει πλέον στην Ολλανδική ομάδα σκόραρε δύο φορές.

Ουτρέχτη – Βόλος 6-2: Συντριβή στην Ολλανδία, δύο γκολ ο πρώην Βολιώτης Τάσος Δουβίκας

Βαριά φιλική ήττα για τον Βόλο ο οποίος έχασε από την Ουτρέχτη με 6-2. Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος πήρε μεταγραφή φέτος στην Ολλανδική ομάδα σημείωσε δύο γκολ (29’, 34’) ενώ ο Τίμπερ στο 33’ έκανε και το 3-0. Ο Βόλος αντέδρασε, μείωσε σε 3-2 με τον Βαν Βέερτ (35’) και τον Νίνη (56’) αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία ακόμη γκολ.

Στο 68ο λεπτό ο Μπαλκ έκανε το 4-2. Ο ίδιος παίκτης στο 86’ έγραψε το 5-2, με τον Βαν ντε Στρικ στο τέλος με πέναλτι έγραψε το τελικό 6-2 για την Ουτρέχτη!

Ο τεχνικός του Βόλου, Αμπασκάλ είπε μεταξύ άλλων στο κανάλι του Βόλου αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα:

«Είδαμε αρκετά θετικά και αρνητικά. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που σε όλα τα φιλικά έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έπαιζε με διαφορετική ομάδα. Κάναμε τις αλλαγές που μπορούσαμε για να ξεκουράσουμε και να φρεσκάρουμε κάποιους παίκτες. Πρέπει να προβληματιστούμε για τα λάθη που έγιναν και τα γκολ που δεχθήκαμε. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε την ομάδα που θέλουμε. Όταν έχουμε την μπάλα. Σίγουρα έγιναν και σήμερα λάθη. Θέλουμε να τα λιγοστέψουμε, όσο φτάνουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν αφήσαμε την Ουτρέχτη να κάνει μεγάλες ευκαιρίες. Σίγουρα δεν θέλαμε να αυτοκτονήσουμε. Όταν έχεις καλές στιγμές και ξαφνικά σκοράρει ο αντίπαλος, εκεί θα πρέπει να μην δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να σημειώνει κι άλλο γκολ. Σίγουρα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το 3-0, θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-3.

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου.