Απόλλων Σμύρνης: Ο «παλιός» Φατιόν και ο «νέος» Παμλίδης

Με φόντο τη λίμνη του Πράβετς ο Άντονι Φατιόν και ο Γιώργος Παμλίδης μίλησαν για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Σμύρνης: Ο «παλιός» Φατιόν και ο «νέος» Παμλίδης

Ο παλιός, Άντονι Φατιόν ξέρει τι έγινε πέρυσι και λέει με σιγουριά «δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν». Ο νέος, Γιώργος Παμλίδης, ρώτησε, έμαθε, ήξερε το προπονητικό τιμ και θεωρεί ότι ο νέος Απόλλωνας, «θα είναι έμπειρη και παρά πολύ ανταγωνιστική ομάδα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο».

Οι δύο τους συναντήθηκαν μπροστά στη λίμνη του Πράβετς, εκεί που τις τελευταίες εβδομάδες συνεχίστηκε το χτίσιμο του νέου Απόλλωνα από τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του.

Το δύσκολο περυσινό ξεκίνημα θυμήθηκε ο Άντονι Φατιόν:

«Σίγουρα πέρυσι ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο. Ήταν δύσκολα για εμάς καθώς δεν ξέραμε που θα αγωνιζόμασταν τη νέο σεζόν. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και παρά τις δυσκολίες κάναμε μια καλή χρόνια και καταφέραμε σχετικά εύκολα να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Τελευταία ημέρα παρουσίας στο Πράβετς και ο Φατιόν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος:

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά δεν έχουμε τραυματισμούς και δουλεύουμε όλοι στο 100%. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Είμαστε όλοι μια παρέα, «κολλήσαμε» παλιοί και νέοι κατευθείαν κι αυτό πιστεύω θα είναι κάτι πολύ καλό για την πορεία της ομάδας».

«Κολλήσαμε παλιοί και νέοι», λέει ο παλιός και ο νέος Γιώργος Παμλίδης, πήρε την… πάσα:

«Υπάρχει όμορφο οικογενειακό κλίμα! Οι παλιοί είναι αυτοί που μας βάλανε αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Γι’ αυτό η προσαρμογή μας έγινε παρά πολύ γρήγορα και εύκολα».

Ο Γιώργος Παμλίδης ρώτησε κι έμαθε πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα ενώ υπήρχε κάτι που ήδη γνώριζε:

«Μιλώντας με κάποιους συναδέλφους μου άκουσα πολύ καλά σχόλια για την ομάδα. Μια οργανωμένη ομάδα με παρά πολύ καλό κλίμα και ένα προπονητικό τιμ το οποίο σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο, γιατί έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν».

Το νέο στοιχείο που περιμένουν και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι η επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες:

Ο Γιώργος Παμλίδης σχολίασε: «Σίγουρα θα είναι πολύ ευχάριστο γι όλους μας. Ο κόσμος, όπως και εμείς από την πλευρά μας το έχουμε ανάγκη. Είναι πολύ πιο όμορφο να αγωνίζεσαι σε γήπεδα τα οποία έχουν φιλάθλους. Με σταδιακά βήματα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με πρωταρχικό μέλημα την υγεία μας».

Συμφώνησε και ο Άντονι Φατιόν: «Σίγουρα η επιστροφή του κόσμου θα μας κάνει χαρούμενους όλους μας. Όταν έχει κόσμο στο γήπεδο είναι όλα διαφορετικά. Ζεις αλλιώς το παιχνίδι, ζεις για τη στιγμή που θα μπεις και θα ακούσεις την φασαρία που δημιουργούν. Είναι απαραίτητοι για εμάς».

Η νέα χρονιά έρχεται και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι άκρως αισιόδοξοι:

Ο Άντονι Φατιόν θεωρεί ότι «σαν ομάδα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Υπάρχει μια οικονομική σταθερότητα και δεν μας λείπει τίποτα. Υπάρχει ομοιογένεια και παράλληλα πολύ καλό κλίμα. Όλοι συμβάλουν σε αυτό. Όλα αυτά μας βοηθούν να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για τον μελλοντικό Απόλλωνα: «Θεωρώ, με μια μικρή εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, ότι θα είμαστε μια ομάδα η οποία θα είναι έμπειρη και παρά πολύ ανταγωνιστική, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο».