Ατρόμητος: Δυνατό τεστ με Βαλένθια

Ο Ατρόμητος συνέχισε το πρόγραμμα του επί Ισπανικού εδάφους ενώ την Τετάρτη (21/7, 20.00) θα δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βαλένθια.

Ατρόμητος: Δυνατό τεστ με Βαλένθια

Την τελευταία της διπλή προπόνηση πριν από τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια (20:00, Novasports 2) πραγματοποίησε η ομάδα του Περιστερίου στο αθλητικό κέντρο «Pinatar Arena».

Στην πρωινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε κομμάτια της τακτικής εν όψει του πολύ απαιτητικού φιλικού κόντρα στις «νυχτερίδες», ενώ στο απογευματινό πρόγραμμα έγιναν δοκιμές στις στατικές φάσεις, με τη μέρα να ολοκληρώνεται με ολιγόλεπτο διπλό στο μισό γήπεδο.

Σημειώνεται ότι με την υπόλοιπη ομάδα εντάχθηκε από το πρωί της Τρίτης (20/7) ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται από τη Δευτέρα (19/7) στην Ισπανία αλλά από σήμερα Τρίτη μπήκε σε φουλ πρόγραμμα και λογικά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Βαλένθια. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ελεύθερος έμεινε πριν από λίγες μέρες και αμέσως τον άρπαξε ο Ατρόμητος.

Από εκεί και πέρα, την επάνοδό τους πραγματοποιούν οι Γιώργος Νταβιώτης και Κέναν Πίριτς. Δυο παίκτες οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζαν μϋικά θέματα τραυματισμών.

Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Χάρης Χαρίσης και Λούκας Γκαλβάο.