Ντάινζε – Βόλος 1-0: Δεύτερη ήττα στην Ολλανδία

Ο Βόλος 1-0 ηττήθηκε από τη Ντάινζε – ομάδα της β’ κατηγορίας του Βελγίου – σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία. Στο 83’ έχασε πέναλτι ο Μπαριέντος.

Ντάινζε – Βόλος 1-0: Δεύτερη ήττα στην Ολλανδία

Ο Βόλος μετά τη Μαλίν (2-1), έχασε και από τη Ντάινζε (1-0) στο τρίτο του φιλικό ματς στην Ολλανδία (στο πρώτο συνέτριψε 9-0 τη Βικτόρια). Ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, δέχθηκε το γκολ από τον Στάιλεν ενώ οι Βέλγοι είχαν κι ένα χαμένο πέναλτι (το απέκρουσε ο Κλέιμαν).

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι, είχαν στο ξεκίνημα μια καλή ευκαιρία με τον Νίνη για να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια πίεσαν ψηλά, προσπάθησαν αλλά η Ντάινζε έπαιξε αρκετά δυνατά και εκνεύρισε τους παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που είχαν στα τελευταία λεπτά τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Κούζντρα κέρδισε το πέναλτι αλλά ο Μπαριέντος αστόχησε και έτσι έμεινε το 1-0. Να σημειώσουμε πως στο β’ ημίχρονο τα μαρκαρίσματα των Βέλγων ήταν δυνατά και ακούστηκαν αρκετά από τον πάγκο του Βόλου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί (!) ο τερματοφύλακας Κλέιμαν, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή.

Ο τεχνικός του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε μεταξύ άλλων «ήταν ένα φιλικό με λίγες φάσεις. Είμαστε στη φάση της προετοιμασίας και είναι λογικό να γίνονται λάθη. Καλό είναι να γίνονται τα λάθη αυτή την περίοδο.

Να τα διορθώσουμε και να παίξουμε όπως θέλουμε στο πρωτάθλημα. Χωρίς λάθη στα επίσημα παιχνίδια. Παίζουμε κάθε δυο ημέρες και είναι λογικό οι παίκτες να μην μπορούν να παίξουν στο 100%.

Το σημαντικό είναι η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει όπως κάναμε και με τη Μαλίν.

Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες την προετοιμασία και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Δεν είναι εύκολο με τις διπλές προπονήσεις. Συνεχίζουμε. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια κι αυτό ίσως να έχει τη σημασία του, γιατί η εικόνα μας ήταν καλύτερη.

Αυτή η ομάδα, ο Βόλος δίνει χώρο στα νεαρά παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα μας φανούν χρήσιμα και στα επίσημα παιχνίδια».

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Λογαράς, Βοικτόφσκι, Κούζντρα, Τριανταφύλλου, Ακριβόπουλος