Όλα τα δεδομένα για τον Μάρκοβιτς

Το «όχι» στην Άντερλεχτ και τα ρεπορτάζ από τη Σερβία που εκτιμούν ότι μετά την απόκτηση του Ποντένσε δεν υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Όλα τα δεδομένα για τον Μάρκοβιτς

Η περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό, αλλά φάνηκε από ένα σημείο και μετά να… ξεθωριάζει. Ήρθε ξανά στην… επιφάνεια, όμως και γι’ αυτό υπεύθυνοι είναι οι Βέλγοι. Συγκεκριμένα μετά το «όχι» του ποδοσφαιριστή στην Άντερλεχτ θεώρησαν δεδομένο πως ο Μάρκοβιτς θα μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Ένα «όχι», βέβαια που ήρθε στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που του πρόσφερε η ομάδα των Βρυξελλών. Το μέλλον του 24χρονου άσου ακόμα είναι αβέβαιο και τα πάντα είναι ανοιχτά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη Σερβία από την πρώτη στιγμή παρακολουθούν στενά το θέμα με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς. Στην πατρίδα του υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία συνδέουν μάλιστα με τον 24χρονο εξτρέμ με τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Πρώτα απ’ όλα ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ άρα αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μάρκοβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Αν πράγματι ισχύει το 1,5 εκατ. της Άντερλεχτ το οποίο δεν καλύπτει τον ποδοσφαιριστή τότε γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

Αυτά τα ποσά είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας αυτή τη στιγμή. Εκτός φυσικά αν βρεθεί κάποια άλλη φόρμουλα με τη Λίβερπουλ για να αποκτηθεί ο παίκτης από τον Ολυμπιακό. Στη Σερβία, ωστόσο επιμένουν ότι μετά την απόκτηση του Ποντένσε χάθηκε μία επιλογή για τον ποδοσφαιριστή. Πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και έχοντας μπροστά τους χρόνο θα εξαντλήσουν τα περιθώρια αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.