Αυτοί είναι οι παίκτες της Λουντογκόρετς που γράφτηκαν ή απασχόλησαν τον Ολυμπιακό στο παρελθόν

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς βρέθηκαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είτε ως πραγματικοί μεταγραφικοί στόχοι, είτε μέσω σεναρίων του Τύπου.

Αυτοί είναι οι παίκτες της Λουντογκόρετς που γράφτηκαν ή απασχόλησαν τον Ολυμπιακό στο παρελθόν

Ο Ολυμπιακός, αν όλα πάνε καλά με την Νέφτσι Μπακού και επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά στο ζευγάρι Λουντογκόρετς - Μούρα, τότε θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Βουλγαρίας στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μια Λουντογκόρετς, η οποία μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Πρόκειται για έναν σύλλογο που σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League και φτάνει έως τα νοκ άουτ ματς του Φεβρουαρίου.

Συν τοις άλλοις, είναι μία ομάδα που στο ρόστερ της έχει αρκετούς ξένους, περισσότερους από Βούλγαρους για την ακρίβεια, και έχει θέσει ως στόχο την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ της, διαπιστώνουμε ότι έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό, είτε ως μεταγραφικοί στόχοι, είτε ως απλά σενάρια στον Τύπο.

Πρώτος και καλύτερος ο Πιέρρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός τα Χριστούγεννα του 2016 είχε αποτελέσει έναν σημαντικό στόχο των Πειραιωτών, αλλά τελικά τα «μπρος - πίσω» της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να πάει τελικά στην Κοπεγχάγη και να διαταραχθούν οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπριους και Ολυμπιακό.

Στην Λουντογκόρετς παίζει στην επίθεση ο 34χρονος Ρουμάνος Κλαούντιο Κεσέρου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ψαχτεί για την περίπτωσή του τον χειμώνα του 2014, όταν ήταν στα... σπάργανα η μεταγραφή του Μήτρογλου στην Φούλαμ. Τελικά, δεν προκρίθηκε η περίπτωσή του (σ.σ. είχε αποκτηθεί ο Νέλσον Βαλντέζ) και ο Κεσέρου από την Μπαστιά πήγε στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Άλλος ένας παίκτης που τελούσε υπό στενή παρακολούθηση ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ είχε απασχολήσει σοβαρά τους Πειραιώτες τον χειμώνα του 2018, όταν αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τελικά, έναν χρόνο αργότερα πήγε με 4 εκατομμύρια ευρώ στην Κάλιαρι, ενώ η Λουντογκόρετς τον απέκτησε πριν από μερικές μέρες έναντι 2 εκατομμυρίων!

Τέλος, σε επίπεδο σεναρίων είχε κυκλοφορήσει πριν από δύο χρόνια και το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού Ζοσουέ Σα. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 όταν αγωνιζόταν ακόμα στην Άντερλεχτ, ο Ζοσουέ Σα είχε προταθεί στους Πειραιώτες, το όνομά του είχε γραφτεί ευρέως στον Τύπο, αλλά επί της ουσίας δεν απασχόλησε ποτέ σοβαρά τον Ολυμπιακό.