Άρης: Νέα παράταση από το CAS για Ντουρμισάι

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από το CAS πως ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση επί της προσφυγής των «κίτρινων» για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος.

 Άρης: Νέα παράταση από το CAS για Ντουρμισάι

Το CAS ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Άρης πως θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο και θα αποφασίσει επί της προσφυγής των «κίτρινων» έως τις 13 Αυγούστου για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Νέα παράταση έδωσε το CAS για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ενημέρωσε τη διοίκηση του Άρη πως έδωσε νέα παράταση στην απόφασή του επί της προσφυγής (κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA) που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης έπειτα από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Άρης: Το CAS αποφασίζει μετά τις 14 Μαΐου για τον Ντουρμισάι

Η απόφαση του CAS αναμενόταν εδώ και λίγες ημέρες. Απόφαση φυσικά δεν βγήκε και αυτό γιατί όπως ενημερώθηκε η ΠΑΕ Άρης από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δόθηκε νέα και θα αποφασίσει έως τις 13 Αυγούστου.

Άρης: Αναστολή ban, προχωράει σε μεταγραφές

Έτσι σε αυτή την υπόθεση έχουμε ακόμη μια παράταση που δίνει το CAS. Αρχικά αναμενόταν να το κάνει στα τέλη του Απρίλη, στη συνέχεια ορίστηκε ως ημερομηνία η 15 του Μάη, ακολούθως δόθηκε νέα προθεσμία έως τα τέλη του Ιούνη και μετά η 15η του Ιούλη.

Η ουσία της υπόθεσης αυτή τη στιγμή για τον Άρη είναι ότι έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην πραγματοποίηση μεταγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.