Ατρόμητος: Ταξιδεύει για Αλικάντε ο Κλωναρίδης

Στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ τέθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Ατρόμητου

Ατρόμητος: Ταξιδεύει για Αλικάντε ο Κλωναρίδης

Με επιτυχία πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα μοριακά τεστ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου πήρε το αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Αλικάντε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Στη διάθεση του προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ, θα τεθεί από σήμερα το πιο πρόσφατο μεταγραφικό μας απόκτημα, Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο νέος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε όλες τις εξετάσεις και τα μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό και το πρωί της Δευτέρας πήρε το αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Αλικάντε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται να είναι κανονικά παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Σημειώνεται ότι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν παρών στην προετοιμασία της προηγούμενης ομάδας του, του ΑΠΟΕΛ, και θα ενταχθεί άμεσα και χωρίς πρόβλημα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων».