ΑΕΚ: Ανακοινώνεται ο Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοινώνεται ο Βράνιες

Ως «ημέρα Βράνιες» προαλείφεται η σημερινή, αφού αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ η επιστροφή του δυναμικού 31χρονου Σερβοβόσνιου κεντρικού αμυντικού. Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής από το απόγευμα της Κυριακής (18/7) (και όχι το Σάββατο, όπως υπήρξε η πληροφορία), λίγο μετά τις τρεις, προερχόμενος από το Βελιγράδι κατέφτασε στην Αθήνα, ούτως ώστε να δρομολογήσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του. Ήτοι σε πρώτη φάση να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να μπορέσουν οι δύο ομάδες να προβούν στις (εξίσου απαραίτητες) ανακοινώσεις.

Εδώ έγκειται το έτερο γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σήμερα είναι τα... σπουδαία, αφού η ΑΕΚ και η Άντερλεχτ τα βρήκαν. Έτσι απομένει η λύση του συμβολαίου του Βαλκάνιου σέντερ μπακ για να μπορέσει κατόπιν να υπογράψει στην «Ένωση» που του προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1 για την ακρίβεια).

Ο Βράνιες ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2016. Τον Ιούνιο του 2018 παραχωρήθηκε στην Άντερλεχτ, με τους «μοβ» όμως να τον δίνουν δανεικό στους «κιτρινόμαυρους» την περίοδο 2019-20. Τώρα ο Βράνιες θα έρθει ως ελεύθερος στην «Ένωση» για την τρίτη του θητεία με τα χρώματά της, σε μια σχέση που έχει περάσει από… σαράντα κύματα και αναθερμάνθηκε, παρ’ ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εις επήκοον των ρεπόρτερ της ομάδας τον αποκαλούσε «καμένα λάδια»…