Eπάνοδος Βράνιες στην Αθήνα και κατ' αρχήν συμφωνία ΑΕΚ - Άντερλεχτ!

ΑΕΚ και Άντερλεχτ ήρθαν σε  κατ' αρχήν συμφωνία, που ανοίγει το δρόμο της επανένταξης του Όγκνιεν Βράνιες, στους «κιτρινόμαυρους», με τον 31χρονο Σερβοβόσνιο σέντερ μπακ να επιστρέφει, την Κυριακή (18/07), στην Αθήνα.

Eπάνοδος Βράνιες στην Αθήνα και κατ' αρχήν συμφωνία ΑΕΚ - Άντερλεχτ!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ ένα χρόνο μετά την τελευταία του αποχώρηση.

Ενώ ο, 31χρονος, Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ήταν ήδη στην Αθήνα, από το Σάββατο, εκείνος, με Κυριακάτικη ανάρτηση του. παρουσιάζεται με το διαβατήριο ανα χείρας και μια προστατευτική μάσκα της «Ένωσης», δείγμα του ότι ετοιμάζεται να ταξιδέψει.

Λίγες ώρες αργότερα (και πιο συγκεκριμένα μετά τις 15.00) πάταγε, εκ νέου, το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προερχόμενος από το Βελιγράδι.

Άλλωστε οι διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με την Άντερλεχτ ευοδώθηκαν με τις δύο ομάδες να έρχονται σε μια κατ' αρχήν συμφωνία.

Αυτό που απομένει είναι να υπογράψει ο Βράνιες για ν' ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Κάτι που δεν αναμένεται πάντως να γίνει αυθημερόν, αλλά πιθανότατα τη Δευτέρα (19/07), αφού πρέπει να υποβληθεί και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βγουν τα αποτελέσματα τους, αλλά και ν' ανταλλαγούν τα απαραίτητα έγγραφα μεταξύ των δύο πλευρών.