Ολυμπιακός: Τα καλοκαίρια του Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δείχνει άλλος άνθρωπος μέχρι τώρα. Έχει δημιουργήσει καλή παράδοση τα καλοκαίρια με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τα καλοκαίρια του Ραντζέλοβιτς

Στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αναμένεται να στηριχτεί ο Πέδρο Μαρτίνς στα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού για να πάρει την πρόκριση από τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Σέρβος δείχνει πράγματι ένα πολύ καλό πρόσωπο στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά και το σημαντικότερο είναι πως βγάζει μία ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μαρτίνς στην αλλαγή του Ραντζέλοβιτς

Για το ματς της Τετάρτης δείχνει να έχει καπαρωμένη τη μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρ έκανε ένα πολύ καλό ματς με τον Άρη και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα. Ο 23χρονος εξτρέμ, πάντως, στη μέχρι τώρα καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει δείξει ότι τα καλοκαίρια είναι φορτσάτος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο του καλοκαίρι στον Ολυμπιακό κέρδισε την παραμονή του στο ρόστερ στέλνοντας ουσιαστικά την ομάδα του στους ομίλους. Στο εντός έδρας ματς με τη Μπασακσεχίρ μπήκε αλλαγή και έκανε το παιχνίδι άνω-κάτω κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο ο Βαλμπουενά διαμόρφωσε το 2-0.

Στα play off εκείνης της σεζόν στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ μπήκε αλλαγή για 14 λεπτά, έβαλε δύο γκολ, έκανε το σκορ 4-0 και τελείωσε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι ο Ραντζέλοβιτς στη συνέχεια… χάθηκε μένοντας για πολλά ματς ακόμα και εκτός αποστολής και η επόμενη ασίστ του σημειώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου στο 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Γκολ έβαλε ξανά στις 8 Ιανουάριο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Στη συνέχεια υπήρξε η γνωστή διακοπή λόγω της πανδημίας με τον Ραντζέλοβιτς να εμφανίζεται ξανά το καλοκαίρι στα play off. Γκολ επί του ΟΦΗ στις 15 Ιουλίου και γκολ επί της ΑΕΚ στις 19 Ιουλίου. Επίσης αυτός έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όταν πέτυχε το μοναδικό γκολ σε εκείνο το 1-0 επί της ΑΕΚ στον Βόλο, στις 12 Σεπτεμβρίου. Από εκείνο το ματς και μετά ο Ραντζέλοβιτς σκόραρε ξανά στο φιλικό με τον Άρη. Το θέμα είναι ότι δείχνει και πάλι να είναι σε καλή κατάσταση, όμως, το ζητούμενο αυτή τη φορά είναι να έχει διάρκεια μέσα στη σεζόν.