Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μαρτίνς στην αλλαγή του Ραντζέλοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο άνθρωπος που έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. 

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μαρτίνς στην αλλαγή του Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε και στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο 23χρονος εξτρέμ από την αρχή της προετοιμασίας δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και το βασικό είναι ότι δείχνει πιο ώριμος και σοβαρός. Όλο αυτό δεν έχει συμβεί τυχαία, με τον Σέρβο ακραίο επιθετικό να παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο άνθρωπος που έχει παίξει τον ρόλο του και φυσικά εκείνο που περιμένει είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει από την περσινή σεζόν ότι εμπιστεύεται τον Ραντζέλοβιτς και θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να εξελιχθεί αρκετά και να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Το ίδιο είχε πει φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θέλοντας να τον φτιάξει ψυχολογικά, διότι γνώριζε ότι είχε μπροστά του ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Η περσινή κακή σεζόν φόρτωσε με άγχος τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις και το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα λόγια του προπονητή του τα πήρε στα σοβαρά, δούλεψε στο μυαλό του πολύ όσα άκουσε και δείχνει αποφασισμένος. Το θέμα με τον Ραντζέλοβιτς ωστόσο είναι να έχει διάρκεια όλο αυτό. Σχεδόν κάθε σεζόν στο ξεκίνημά της είναι εντυπωσιακός.

Το καλοκαίρι του 2019 είχε στείλει τον Ολυμπιακό στους ομίλους με εκείνα τα γκολ κόντρα στην Κράσνονταρ, αλλά και με το πέναλτι που είχε πάρει με την Μπασακσεχίρ. Πέρσι είχε κρίνει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά μετά χάθηκε. Το θέμα είναι να δώσει συνέχεια στην καλή του εικόνα.