Χρήστος Αρδίζογλου: «Έχουν δίκιο τα παιδιά για τον Τσιάρτα. Να κάνουν εκλογές οι παλαίμαχοι»

Με αφορμή το περιβόητο θέμα Τσιάρτα στην ΑΕΚ ο Χρήστος Αρδίζογλου μιλά στο «ΦΩΣ». 

Χρήστος Αρδίζογλου: «Έχουν δίκιο τα παιδιά για τον Τσιάρτα. Να κάνουν εκλογές οι παλαίμαχοι»

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Και με τον Χρήστο Αρδίζογλου έχω κάνει μεγάλη συνέντευξη στο παρελθόν, μου είχε πει απίθανα πράγματα. Τώρα του τηλεφώνησα να δω τι άποψη έχει για το θέμα Τσιάρτα, γιατί καλό είναι να έχεις και τις δύο πλευρές στις απόψεις.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο «ΦΩΣ» στις 16/7/2021

Τσιάρτας: «Δεν αποδέχομαι την πρόταση της ΑΕΚ»

Πώς είδες την ανακοίνωση της «Ορίτζιναλ»; Έπαιξε μεγάλο ρόλο η αντίδραση των οπαδών και τελικά δεν ανέλαβε την ΑΕΚ Β’ ο Τσιάρτας.

Έχουν δίκιο τα παιδιά! Εγώ είμαι με τους οπαδούς. Οι οπαδοί είπαν αλήθειες. Και για τα οικονομικά. Ο Τσιάρτας μάνατζερ ήταν. Δεν έχει δουλέψει ποτέ ως προπονητής. Πώς τους παίρνουν αυτούς στην ΑΕΚ; Άκου και θέλω να το γράψεις. Όσοι κονόμησαν από την ΑΕΚ, όσοι εκβίαζαν και δεν έρχονταν να παίξουν αν δεν έπαιρναν χοντρά λεφτά -ξέρει ο κόσμος για ποιους μιλάω-, όσοι δεν έρχονταν στην προετοιμασία γιατί ήθελαν όλο και περισσότερα χρήματα, θα μπουν στο μουσείο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!

Original 21 για Τσιάρτα, Χατζισαφί: «Ρατσιστική μορφή» ο ένας, «για Ατρόμητο, Πανιώνιο» ο άλλος

Τα γράφω αυτά;

Τα γράφεις και σε παρακαλώ να τα γράψεις. Όσοι τα έπαιρναν χοντρά από την ΑΕΚ και πίεζαν για να τα πάρουν θα μπουν στο μουσείο. Η «Ορίτζιναλ» έχει δίκιο και για τα λεφτά που είπε για τον Τσιάρτα. Και ο Μανωλάς τα ίδια έκανε. Και ο Μαύρος. Και ήθελε να κάνει τον προπονητή στην ΑΕΚ ο Τσιάρτας, ενώ υπάρχουν τόσα καταρτισμένα παιδιά, με διπλώματα και με πτυχία από γυμναστική ακαδημία, τους οποίους τους έχουν έξω.

Τι άλλο γράφω;

Να κάνουν εκλογές οι παλαίμαχοι! Τρία χρόνια είναι στη μη νομιμότητα! Όλο λένε «σήμερα-αύριο» και όλο δεν κάνουν εκλογές. Και βγαίνουν και μιλάνε, ενώ δεν έχουν κάνει εκλογές! Να κάνουν εκλογές οι βετεράνοι για να έχουμε λόγο.