Μαλίν – Βόλος 2-1: Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς σκόραρε κόντρα στους Θεσσαλούς

Ο Βόλος ηττήθηκε 2-1 από τη Μαλίν σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο (17/7) με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Μαλίν – Βόλος 2-1: Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς σκόραρε κόντρα στους Θεσσαλούς

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον κόουτς του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ στο φιλικό του Σαββάτου (17/7) με αντίπαλο τη Μαλίν. Δυνατό τεστ για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με έναν πρώην άσο του Ολυμπιακού να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα της Μαλίν. Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος στο 67ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Πάολο Φερνάντες. Για τους Βέλγους στο πρώτο ημίχρονο είχε σκοράρει ο Σκουφς στο 29ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης. Πριν από το 1-0, ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Μπαρτόλο.

Το φιλικό παρακολούθησε από κοντά και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και πρόεδρος φυσικά της ομάδας. Ο Μπέος από την Παρασκευή (16/7) βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του Βόλου και θα παραμείνει μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μέχρι και την Κυριακή (18/7), οπότε και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Μαγνησία.

Στις εξέδρες του γηπέδου όπου διεξήχθη το φιλικό βρέθηκε ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βαβανέλος.

H σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοιτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τερεζίου.

*Οι Τσοκάνης, Ριένστρα δεν αγωνίστηκαν.