ΠΑΟΚ - Σαρλερουά 2-0: Βελτιωμένος με «σεφτέ» Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Σαρλερουρά στο δεύτερο του φιλικό στην Ολλανδία με το πρώτο - έστω και ανεπίσημο - γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα. Βελτιωμένοι οι «ασπρόμαυροι» σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν

ΠΑΟΚ - Σαρλερουά 2-0: Βελτιωμένος με «σεφτέ» Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και επικράτησε 2-0 της Σαρλερουά με το πρώτο - έστω και ανεπίσημο - γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να πατούν καλύτερα σε άμυνα και επίθεση και να μετριάζουν τα λάθη σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόφεν. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Τόμας Μουργκ. Στο 47' έδωσε την ασίστ στον Πορτογάλο επιθετικό και στο 89' σημείωσε ένα όμορφο γκολ.

Το μυαλό βέβαια όλων είναι στον Χρήστο Τζόλη. Ο νεαρός επιθετικός των «ασπρόμαυρων» έπεσε στο έδαφος στο 78ο λεπτό, έδειξε να πονάει πολύ στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή (πέρασε ο Λάμπρου στο παιχνίδι) για προληπτικούς λόγους.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Εσίτι, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Νινούα, Τσιγγάρας, Μούργκ, Τζόλης (83' Λάμπρου), Βρακάς, Ολιβέιρα.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ, Ανδρέου, Μάρκο, Μοριόκα, Ζιλέ, Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά, Τσατσούα