Τι γίνεται με Αράο και Πρίσιτς

Όλα ανοικτά με τον άσο της Φλαμένγκο. Τι τρέχει με Πρίσιτς

Τι γίνεται με Αράο και Πρίσιτς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του για Γουίλιαν Αράο. Και η Φλαμένγκο συνεχίζει τις προσπάθειες της να τον κρατήσει. Η αλήθεια είναι ότι οι Βραζιλιάνοι έχουν βρει τον μπελά τους με το... στενό «μαρκάρισμα» των «ερυθρολεύκων». Κάποια ουσιαστική εξέλιξη χθες δεν υπήρχε, παρά μόνο ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, μήπως και καταφέρει ο Ολυμπιακός να κάνει μεταγραφή του 26χρονου χαφ τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Βελγίου και της Ολλανδίας.

Όλα είναι ανοικτά. Πάντως, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και η Φλαμένγκο δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της ή υψώνει συνεχώς τείχη για τη μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Προς το παρόν όμως δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση. Ίσα ίσα που το παλεύει μέχρι εκεί που δεν πάει. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει ένα ποδοσφαιριστή που να «κουμπώνει» άψογα στα πλάνα του προπονητή. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εκείνος που είχε «φαγωθεί» να αποκτηθεί ο Γουίλιαν Αράο.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν τον Σάνιν Πρίσιτς. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα και δεν αποκλείεται να τον ξαναπάρουν τηλέφωνο τον Βόσνιο χαφ και να τον ενημερώσουν ότι καταλήγουν σε εκείνον για μία από τις δύο θέσεις της μεσαίας γραμμής που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός.

Να θυμίσουμε ότι του είχε κάνει πρόταση πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ ετήσιες απολαβές στα τέλη του Μαΐου.