Γιατί ξαφνιαστήκατε με τα 6 εκατομμύρια για Μπουχαλάκη;

Η Λανς φέρεται έτοιμη να προσφέρει 6 εκατομμύρια για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και ορισμένοι ξαφνιάστηκαν. Για ποιο λόγο;

Γιατί ξαφνιαστήκατε με τα 6 εκατομμύρια για Μπουχαλάκη;

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πάντοτε ήταν ο εύκολος στόχος. Συνήθως στον Ολυμπιακό οι εύκολοι στόχοι είναι οι Έλληνες. Πόσες φορές έχουμε ακούσει την ατάκα «πού πάμε με τους Μπουχαλάκηδες και τους Μασούρες;».

Αυτή τη στιγμή ο Μασούρας είναι ο καλύτερος εξτρέμ του Ολυμπιακού με διαφορά και αν δεν ήταν Έλληνας, αλλά... Πορτογάλος, η χρηματιστηριακή του αξία θα είχε εκτοξευτεί πάνω από 10 εκατομμύρια.

Όσο για τον Μπουχαλάκη; Πιστεύετε ότι η Λανς γνωρίζει λιγότερα από τον απλό κόσμο που δεν έχει χωνέψει ακόμη ότι ο Κρητικός χαφ έχει κερδίσει με το σπαθί του μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

Νομίζετε ότι η γαλλική ομάδα έχει ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ποδόσφαιρο; Γράφτηκε ότι σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος θα την καταθέσει. Μπορεί να καταθέσει λιγότερα. Σίγουρα το Μέσο που έβγαλε τη συγκεκριμένη είδηση, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ Λανς. Δεν μπορεί λοιπόν ο ρεπόρτερ της Λανς να ξύπνησε χθες ξαφνικά και να είπε ότι θα γράψει κάτι για τον Μπουχαλάκη.

Κατά πάσα πιθανότητα ισχύει η πληροφορία ότι η Λανς τον έχει στη λίστα της. Ακόμα πρόταση βεβαίως δεν έχει φτάσει στην πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά αυτό που γράφτηκε στην Γαλλία είναι και μία δικαίωση για τον αρχηγό!

Και τι δεν έχει ακούσει ο Μπουχαλάκης. Ωστόσο, εκείνος έχει ένα μοναδικό στοιχείο για ποδοσφαιριστή. Δεν ασχολείται με τον Τύπο. Δεν τον επηρεάζουν οι κριτικές στα social media. Δεν ακούει ραδιόφωνα. Το μυαλό του είναι αποκλειστικά στην προπόνηση και στους αγώνες. Πουθενά αλλού!

Για ποιο λόγο λοιπόν ξάφνιασε αρκετούς από εσάς η είδηση για τα 6 εκατομμύρια που σκοπεύει να δώσει η Λανς; Τρελός ήταν ο Μίτσελ που τον είδε στον Εργοτέλη και τον ζήτησε; Τρελός ήταν ο Σιλβα που τον είχε στα πλάνα του, αλλά είχε πάθει βαριά θλάση στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν έπαιξε. Τρελός είναι ο Μαρτίνς που τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή;

Μήπως έστω για μία φορά να πούμε και ένα «μπράβο» σε ένα παιδί που δεν έγλειψε κανέναν για να παίξει στον Ολυμπιακό και ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την δουλειά του;

Δεν είναι ο καλύτερος χαφ της ιστορίας των Πειραιωτών, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής - εγκέφαλος στο ποδοσφαιρικό «οργανόγραμμα» του Πέδρο Μαρτίνς.

Και να είστε σίγουροι ότι αν φύγει ο Μπουχαλάκης την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός θα χάσει μία ισχυρή προσωπικότητα και εντός αποδυτηρίων.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο παίκτης με τη διοίκηση έχουν μιλήσει για το ενδεχόμενο πρότασης από το εξωτερικό. Από κοινού θα παρθούν οι αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν έχει σκοπό να κόψει τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή του που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Γαλλικός Τύπος: «Η Λανς ετοιμάζεται να δώσει 6 εκατομμύρια για Μπουχαλάκη»!