Ολυμπιακός: Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς δεν έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, όμως, αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον νεαρό Σέρβο αμυντικό.

Ολυμπιακός: Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάρκοβιτς

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Αυστρία ήταν ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ τα πήγε περίφημα στα ματς επί αυστριακού εδάφους και είναι αλήθεια ότι πολλοί περίμεναν να τον δουν στην αναμέτρηση με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τον Μάρκοβιτς στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τα ματς με τη Νέφτσι Μπακού. Προτίμησε αντί του νεαρού Σέρβου να βάλει στο παιχνίδι τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος προερχόταν από μεγάλο διάστημα αποχής και δεν είχε κάνει και προετοιμασία.

Το γεγονός ότι ο Μάρκοβιτς δεν έπαιξε κόντρα στον Άρη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και ούτε έχει αλλάξει άποψη ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μη ξεχνάμε ότι έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό κι έχει τονίσει πως τον θεωρεί μέλος της ομάδας.

Προτίμησε, ωστόσο, να βάλει τον Μπα, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει από την επέμβαση που υποβλήθηκε στη μέση. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Σενεγαλέζος και ο αγώνας με τον Άρη ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να πάρει λεπτά στα πόδια του. Χωρίς όλο αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος κέρδισε και με το παραπάνω την εκτίμηση του προπονητή του.