Άντερλεχτ – ΟΦΗ 1-1: Ο Κοροβέσης... μίλησε στο τέλος

Ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης στο 80’ ισοφάρισε για την ομάδα του Ηρακλείου.

Άντερλεχτ – ΟΦΗ 1-1: Ο Κοροβέσης... μίλησε στο τέλος

Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό του ΟΦΗ στην καλοκαιρινή του προετοιμασία. Η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με την Άντερλεχτ αλλά ο Κοροβέσης δέκα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ισοφάρισε τους Βέλγους σε 1-1. Στο 63’ ο Ντάουντα είχε κάνει το 1-0 για την Άντερλεχτ.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε σε σχηματισμό 4-2-3-1, με Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Βούρο και Ουές. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν με τον Νέιρα να παίζει πίσω από τον Καστάνιος. Φαν Ντάινεν και Σαρδινέρο στα άκρα της επίθεσης.

Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ έπαιξε σε σχηματισμό 4-3-3, με Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια. Μαρινάκης δεξιά και Λυμπεράκης αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Πασαλίδης και Γιαννούλης.

Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Μπαλογιάννης, ο Ουές και ο Κοροβέσης, ενώ στην επίθεση ως εξτρέμ αγωνίστηκαν οι Γρίβας και Στάρτζεον. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Νοικοκυράκης.