Καραπαναγιωτίδης: «Ο Ιβάν Σαββίδης νιώθει Μακεδόνας, του είπα να πάρει κεφάλια»

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, στενός φίλος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καραπαναγιωτίδης: «Ο Ιβάν Σαββίδης νιώθει Μακεδόνας, του είπα να πάρει κεφάλια»

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, μίλησε για την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τις επιχειρηματικές του κινήσεις, αλλά και τα όσα του πρότεινε ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Από την ημέρα που ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα, έχω ακούσει τα πάντα. Ο κόσμος ρωτούσε πολλά και ήθελε να μάθει λεπτομέρειες. Ο Ιβάν ήρθε για να μείνει και κάποιοι καχύποπτοι που έλεγαν ότι ήρθε για τουρισμό, αποδείχθηκαν λάθος. Ο Σαββίδης δεν τα παρατάει εύκολα, είναι από τους ανθρώπους που χτυπάει γροθιά στον τοίχο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την παρουσία του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, γιατί η μονιμότητα κάποιων υπαλλήλων, τους δημιουργεί το αίσθημα του δημοσίου υπαλλήλου και αυτά ο κύριος Σαββίδης πρέπει να τα δει, γιατί αν σου πάρουν τον αέρα - όπως πολλοί - αλλά κάνουν λάθος.

Ξανά στην Ελλάδα μετά από ενάμιση χρόνο ο Ιβάν Σαββίδης

Έχω το θάρρος να του μεταφέρω τα όσα γίνονται, για αυτό του είπα να πάρει κεφάλια. Ο ίδιος νιώθει Μακεδόνας και αγαπάει τη Βόρεια Ελλάδα και αγαπάει τον τόπο του για αυτό έχει επενδύσει σε αυτή την περιοχή και δίνει χιλιάδες θέσεις εργασίας σε ανθρώπους που βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία».