Μιλόγεβιτς: «Είναι καλό που δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το νικηφόρο φιλικό στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Μιλόγεβιτς: «Είναι καλό που δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Μια εβδομάδα πριν δώσει τον παρθενικό της αγώνα στο Conference League η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0, σε φιλική αναμέτρηση, που είχε χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε, του Απόλλωνα Λεμεσού με σκορ 3-0, στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι καλός πως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Στην αρχή είπε: «Αυτά που ήθελα να δω τα είδα. Μπορώ να πω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Με ενδιαφέρει να δω τα τρεξίματα και κάποια στοιχεία που κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είμαστε έτοιμοι και είναι καλό που δεν είμαστε τώρα έτοιμοι. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Και το φιλικό και όποιο ματς κι αν είναι όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να το βλέπεις σαν επίσημο. Αυτό λέω και στα παιδιά».

Για το πρώτο γκολ, αλλά και τις συνεργασίες που βγήκαν ο Μιλόγεβιτς υπογράμμισε: «Κάποια στοιχεία επιμένω. Κάποια βγήκαν, κάποια όχι. Δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση. Να πιστεύουν. Είναι καλοί παίκτες και βήμα – βήμα πιστεύω θα φτιάξουμε καλή ομάδα».