ΑΕΚ-Απόλλων Λεμεσού 3-0: Νικηφόρα η Ευρωπαϊκή... πρόβα των «κιτρινόμαυρων» (Highlights)!

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού, σε φιλική αναμέτρηση, στο Ο.Α.Κ.Α., μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Cοnference League

ΑΕΚ-Απόλλων Λεμεσού 3-0: Νικηφόρα η Ευρωπαϊκή... πρόβα των «κιτρινόμαυρων» (Highlights)!

Μια εβδομάδα πριν δώσει τον παρθενικό της αγώνα στο Conference League η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0, σε φιλική αναμέτρηση, που είχε χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε, του Απόλλωνα Λεμεσού (που κι εκείνος θα έχει αγώνα τότε) με σκορ 3-0, στο ΟΑΚΑ.

Κορυφαίος ο Γκαρσία με δύο γκολ και μια ασίστ και ο Σιμάνσκι στη δημιουργία του παιχνιδιού

Στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα «καρέ» η ΑΕΚ προηγήθηκε με σουτ στην κίνηση του Γκαρσία, που πήρε από τον Λόπες (6’). Τρία λεπτά μετά ο σκόρερ έγινε δημιουργός και βρήκε τον Μάνταλο που με τη δεύτερη, αφού νικήθηκε αρχικά από τον Γιοβάνοβιτς διπλασίασε τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα.

Μετά το ημιώρο οι Κύπριοι ανέβηκαν κι ο Πίττας με λόμπα παρότι «κρέμασε» τον εξερχόμενο Τσιντώτα, αστόχησε (34’), όπως κι ο Ψύχας δύο λεπτά μετά σε μονοκόμματο σουτ του.

Λίγο πριν την ανάπαυλα (41’) ο Αλμπάνης από βαθιά μπαλιά του Σιμάνσκι νικήθηκε από τον γκολκίπερ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης όπως και στο πρώτο μέρος με την πρώτη της επίθεση σκόραρε η ομάδα του Μιλόγεβιτς. Πάλι στο 6ο λεπτό (51’), πάλι με τον Γκαρσία.

Στο 64’ ο Αλμπάνης απώλεσε την ευκαιρία για το 4-0, όπως κι ο Μάνταλος μετά από ατομική προσπάθεια του (73').

Λίγο πριν το φινάλε λάθος του Τσιντώτα έφερε σε θέση βολής τον Ίντζια που αστόχησε.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, - Μπακάκης (63’ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (87’ Ρουκουνάκης), Λόπες (46’ Μιτάι) – Σιμάνσκι (87’ Σαμπανάτζοβιτς), Σάκχοφ – Γκαρσία (79’ Νταντσένκο), Μάνταλος (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης (65’ Τάνκοβιτς) – Ανσαριφάρντ (Κοσίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς (61' Ίντζια), Ουέλινγκτον (87' Φώτη), Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς (70' Παπουνασβίλι), Ντένιτς, Κυριάκου (87' Σπόλιαριτς), Ζράντι, Πίττας, Ψύχας (61' Μαλεκκίδης)