Ίσμαελ: «Καλύτερα από πέρυσι» (pics)

Καλύτερο Απόλλωνα από την προηγούμενη σεζόν και Γαλλία στο Μουντιάλ «βλέπει» ο προπονητής του Απόλλωνα! Έγινε η «πρώτη» για τη νέα σεζόν.

Ίσμαελ: «Καλύτερα από πέρυσι» (pics)

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε στη Φυλή ο Απόλλων Σμύρνης υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Βαλεριέν Ίσμαελ και με την παρουσία όλων των νέων προσώπων της ομάδας.

«Στόχος είναι πάντα να πηγαίνει μια ομάδα καλύτερα από την προηγούμενη περίοδο. Αυτός είναι και ο δικός μας», δήλωσε ο κ. Ίσμαελ: «Συγκριτικά με πέρυσι πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι, τουλάχιστον σε σχέση με όσα έχω δει από την προηγούμενη περίοδο από τις κασέτες που έχω παρακολουθήσει. Τώρα έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζω καλά και εάν είναι σε καλή κατάσταση και δώσουν όσα μπορούν στο γήπεδο, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Τώρα δεν πρέπει να λέμε πολλά, να δουλέψουμε και μετά θα πούμε περισσότερα».

Ο προπονητής του Απόλλωνα ρωτήθηκε και για το Μουντιάλ: «Ξέρετε ότι έχω και γαλλική καταγωγή, άρα υποστηρίζω την Γαλλία. Είναι όντως καλή ομάδα και αν παίξει όπως πρέπει με το Βέλγιο, θα περάσει». Κι όταν του ζητήθηκαν προβλέψεις για το σκορ: «Πιστεύω θα είναι 2-1 με γκολ του Εμπαπέ και του Γκριεζμάν»!

Σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Μάντζιος, Καλλέργης, Γκίνο, Αστράς, Κοντοές και Στάθης. Τα ιατρικά τεστ πέρασαν οι Βαφέας, Μάντζιος, Κοντοές, Χουάντερσον και Κύργιας. Αύριο θα περάσει εξετάσεις το δεύτερο γκρουπ παικτών.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε διπλός αγιασμός από ορθόδοξο και καθολικό ιερέα.