Γύρισε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Σουντανί και... ξαναφεύγει!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χιλάλ Σουντανί μετά την περιπέτειά του στην Σαουδική Αραβία, επέστρεψε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκίνησε προπονήσεις με τους Κροάτες, αλλά δεν πρόκειται να μείνει.

Γύρισε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Σουντανί και... ξαναφεύγει!

Αποτυχημένο ήταν το πέρασμα του Χιλάλ Σουντανί από την Σαουδική Αραβία. Όταν αποφάσιζε να φύγει τον χειμώνα από τον Ολυμπιακό για να βρει τον εαυτό του στον Περσικό Κόλπο, δεν περίμενε ότι θα είχε μόλις 2 γκολ σε 13 παρουσίες με την Αλ Φατέχ.

Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος αφού οι Σαουδάραβες δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του και μέχρι να βρει ομάδα, ζήτησε από την παλιά του αγάπη, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να κάνει προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο.

Οι Κροάτες φυσικά δεν του χάλασαν το χατίρι. Τον καλοδέχτηκαν, τον έβαλαν να προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να μείνει στο Μάξιμιρ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις στα χέρια του που για την ώρα δεν τον ικανοποιούν, τη στιγμή που στην Αλγερία υπάρχουν ρεπορτάζ που τον θέλουν να σκέφτεται ακόμα και το να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 34 του. Δεν συγκεντρώσει πάντως σοβαρές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο. Κάπου θα βρει να συνεχίσει την καριέρα του.