Στο Γουλβερχάμπτον ο Σα, ανακοινώθηκε ο Πατρίτσιο

Και επίσημα ο Ρουί Πατρίτσιο είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα, ενώ ο Ζοσέ Σα την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Γουλβερχάμπτον για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Στο Γουλβερχάμπτον ο Σα, ανακοινώθηκε ο Πατρίτσιο

Έγινε σίριαλ που έχει κρατήσει περισσότερο από ένα 1,5 μήνα, όμως έφτασε στο τέλος του. Ένα τέλος που δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη και ήταν αυτό που γνωρίζαμε όλοι κατά τη διάρκεια του. Η Ρόμα ήθελε τον Ρουί Πατρίτσιο και πάλευε να τα βρει με τη Γουλβς. Τελικά οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και το σίριαλ τελείωσε.

Συγκεκριμένα η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στη Ρώμη για τις τελικές συζητήσεις. Από τη στιγμή που τα βρήκε με τη Γουλβς ήταν θέμα χρόνου να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή. Αυτό έγινε το βράδυ της τρίτης με τον Ρουί Πατρίτσιο να αλλάζει φανέλα και τη Γουλβς να τον ευχαριστεί και να του εύχεται καλή επιτυχία.

Για να είμαστε σωστοί απομένει μία ακόμα λεπτομέρεια για να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε αυτό το σίριαλ Αυτή δεν είναι άλλη από τις ανακοινώσεις για τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας και την Τρίτη ήταν στην Ελλάδα και πήγε κανονικά στον Ρέντη για προπόνηση. Καθαρά τυπικά ήταν στη χώρα μας προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Ζοσέ Σα την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Γουλβερχάμπτον προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στη Γουλβς. Μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με τον οποίο έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ελλάδας ο Ζοσέ Σα θα αγωνίζεται στην Premier League.Οι πρώτες πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για συμφωνία ύψους 8 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να εισπράττει ακόμα 2-3 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους.