Αλγκασίμ Μπα: «Στόχος να ξεπεράσω τον Μαντί Καμαρά» (vid)

Ο Αλγκασίμ Μπα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να ξεπεράσει τον Μαντί Καμαρά.

Αλγκασίμ Μπα: «Στόχος να ξεπεράσω τον Μαντί Καμαρά» (vid)

Και ο Αλγκασίμ Μπα ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αφρικανός άσος ακολούθησε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στην προετοιμασία, στην Αυστρία και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς στάζει μέλι για τον Μπα και θεωρεί ότι είναι παίκτης που θα του δώσει λύσεις.

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Αλγκασίμ Μπα

Ο Αλγκασίμ Μπα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τόνισε ότι ο στόχος του είναι να ξεπεράσει τον Μαντί Καμαρά.

«Δεν μπορούσα παρά να δεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πρόταση για να βρεθεί εδώ. Όταν σε καλεί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό απλά έρχεσαι. Αυτό, λοιπόν, έκανα κι εγώ. Και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. Ο Μαντί είναι ένα παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα. Δεν έχουμε το ίδιο προφίλ και τους ίδιους στόχους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι επιθετικός και φιλοδοξώ να σκοράρω. Υπάρχουν στόχοι προσωπικοί και ομαδικοί και βρίσκομαι εδώ για να τους υλοποιήσω. Θα είναι πολύ όμορφο να τα καταφέρω όπως ο Μαντί και θα είναι καταπληκτικό να καταφέρω να τον ξεπεράσω.

Το γνώριζα πριν έρθω όπως το και όλος κόσμος το ξέρει. Μιλάω για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».