Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Αλγκασίμ Μπα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία.

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Αλγκασίμ Μπα

Μετά τον Αγκιμπού Καμαρά ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Αλγκασίμ Μπα. Πρόκειται για ένα ακόμα ταλέντο που απέκτησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας κατόπιν εισήγησης του τμήματος σκάουτινγκ.

Η απόκτηση του Αφρικανού άσο έχει τελειώσει εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα είναι αρκετούς μήνες. Τον 18χρονο άσο που στο παρελθόν τον ήθελαν κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες και αφού φυσικά πέρασε όλα τα τεστ από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η πειραϊκή ΠΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση ενός ακόμη ταλέντου που μάλιστα έχει καταφέρει να… τρελάνει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει δημόσια για τον Αλγκασίμ Μπα και έχει πλέξει το εγκώμιο του.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από την Αυστρία είχε ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο που μπορεί να δώσει λύσεις ως επιθετικός, ως ακραίος και πίσω από τον φορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 50χρονος κόουτς είχε τονίσει ότι δεν θέλει να πάρει παίκτη μετά τον τραυματισμό του Τικίνιο, διότι έχει τον Αλγκασίμ Μπα.