Το μήνυμα του Βατσλίκ στα ελληνικά και ο πάταγος για τη μεταγραφή του (pic)

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και το πρώτο του ποστάρισμα έγινε στα ελληνικά, ενώ η μεταγραφή του κάνει το γύρο του κόσμου.

Το μήνυμα του Βατσλίκ στα ελληνικά και ο πάταγος για τη μεταγραφή του (pic)

Η μεταγραφή του Τόμας Βατσλίκ ολοκληρώθηκε και επίσημα με την πειραϊκή ΠΑΕ να προχωράει και στην ανακοίνωση της. Ο 32χρονος τερματοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα την Κυριακή το μεσημέρι και σήμερα τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Επίσημο: Ο Τόμας Βατσλίκ στον Ολυμπιακό

Ο Βατσλίκ ήταν βασικός ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Τσεχίας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2020 και η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό κάνει τον γύρω του κόσμου. Τα διεθνή Μέσα κάνουν αναφορά στη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" με τους Τσέχους μάλιστα να μην κρύβουν την έκπληξη τους για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ελλάδα όταν υπήρχε ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο ίδιος, πάντως, είναι ήδη ενθουσιασμένος με όλα όσα έχει συναντήσει στη χώρα μας και φυσικά από τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα. Ενδεικτικό της διάθεσης του Τόμας Βατσλίκ είναι το πρώτο του μήνυμα στα social media ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. «Γεια», έγραψε ο Τσέχος στα ελληνικά και ποστάροντας και μία σημαία της χώρας μας.

Στη συνέχεια σε νέα του ανάρτηση έγραψε: «Η πρόκληση έγινε αποδεκτή. Ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο μου σπίτι και τους συμπαίκτες μου, να εξερευνήσω την πόλη και να μάθω μια νέα γλώσσα! Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επιλογή», ανέφερε στα αγγλικά ο Τσέχος.