Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Προς συμφωνία Ολυμπιακός - Γκιμαράες για Έντουαρντς»!

Στην Πορτογαλία ανέφεραν το μεσημέρι της Τρίτης (13/7) ότι ο Ολυμπιακός και η Γκιμαράες τα βρίσκουν για τον Μάρκους Έντουαρντς σε ένα ποσό γύρω στα 4-5 εκατομμύρια συν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Προς συμφωνία Ολυμπιακός - Γκιμαράες για Έντουαρντς»!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις για το θέμα του Μάρκους Έντουαρντς, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία.

Ολυμπιακός - Άρης: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει, ποιοι θα είναι στο ρεπορτάζ

Οι νεότερες πληροφορίες από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γκιμαράες οδεύουν προς συμφωνία, ενώ κάποιες άλλες πηγές κάνουν λόγο ήδη για επίτευξη συμφωνίας.

Εντουαρντς: Μιλάει ελληνικά, τρώει ντολμαδάκια, τον θέλει ο Ολυμπιακός - Δείτε τον (vid)

Μάλιστα, λέγεται ότι το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι γύρω στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ συν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, ωστόσο, μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι όντως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Γκιμαράες και το σενάριο με τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα ως έξτρα «όπλα» στη διαπραγμάτευση είναι 100% υπαρκτό.

Η Γκιμαράες κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του 22αχρονου Άγγλου εξτρέμ και το υπόλοιπο ποσοστό βρίσκεται στα χέρια της Τότεναμ.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών η Γκιμαράες δεν το συζητούσε για κάτω από 15 εκατομμύρια, αλλά οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πλέον ότι αν πάρει γύρω στα 10 εκατομμύρια (4-5 σε χρήματα συν τους Πέπε - Τιάγκο Σίλβα), τότε θα απαντήσει θετικά στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» την υπόθεση του εξτρέμ από την περασμένη εβδομάδα, καθώς παράλληλα με την Σεβίλλη για τον Ρόνι Λόπες (σ.σ. δεν έχει ναυαγήσει σε καμία περίπτωση), μιλούσε και με την Γκιμαράες για τον Μάρκους Έντουαρντς. Απλώς, φαινόταν την περασμένη εβδομάδα ότι δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τον πορτογαλικό σύλλογο. Να όμως, που τα δεδομένα έχουν αρχίσει να αλλάζουν για τα καλά και οι Πορτογάλοι να κάνουν λόγο για συζητήσεις που οδεύουν ολοταχώς για συμφωνία.