Στη Ρώμη ο Πατρίτσιο υπογράφει στη Ρόμα, τελειώνει και του Σα στη Γουλβς

Ο Ρουί Πατρίτσιο είναι στη Ρώμη για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στη Ρόμα, ενώ ο Ζοσέ Σα οδεύει προς το Γουλβερχάμπτον.

Στη Ρώμη ο Πατρίτσιο υπογράφει στη Ρόμα, τελειώνει και του Σα στη Γουλβς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τελείωσε και επίσημα το θέμα του αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ. Πλέον τελειώνει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Πορτογάλου τερματοφύλακα στη Γουλβς.

Το ντόμινο που θα έστελνε τον Σα στη Γουλβς ολοκληρώνεται σιγά-σιγά αν και είχε πάρει τη μορφή σίριαλ. Ο Ρουί Πατρίτσιο έχει φτάσει στη Ρώμη προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στη Ρόμα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει αρκετό καιρό τώρα με τους "τζιαλορόσι" κι εκείνο που απέμενε ήταν να τα βρουν και οι δύο ομάδες.

Ρόμα και Γουλβς έχουν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή και ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι στην "αιώνια" πόλη προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά. Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιείται η περίπτωση του Ζοσέ Σα, ο οποίος θα πάρει το δρόμο για το Γουλβερχάμπτον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τη Γουλβς για γίνει η μεταγραφή του. Οι Πειραιώτες αναμένεται να βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ 2-3 εκατ. ευρώ θα τα λάβουν με τη μορφή του μπόνους. Πλέον το ντόμινο με τους γκολκίπερ οδεύει προς ολοκλήρωση με τον Ολυμπιακό, πάντως, να έχει τελειώσει τις δικές του κινήσεις με τον Τόμας Βάτσλικ.