Σοβαρή η κουβέντα Ολυμπιακού - Γκιμαράες για Έντουαρντς

Ο Ολυμπιακός όντως έχει ρίξει στο τραπέζι τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα για να δελεάσει την Γκιμαράες για την αγορά του Μάρκους Έντουαρντς. Υπάρχει... φωτιά στην περίπτωση του Άγγλου εξτρέμ.

Σοβαρή η κουβέντα Ολυμπιακού - Γκιμαράες για Έντουαρντς

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη... φωτιά γύρω από την υπόθεση του Μάρκους Έντουαρντς.

Ο Ολυμπιακός, όπως έγραψε και νωρίτερα το fosonline.gr το πρωί της Τρίτης (13/7), ασχολείται κάτω από άκρα μυστικότητα με τον 22χρονο Άγγλο εξτρέμ εδώ και έναν μήνα. Ωστόσο, οι υψηλές απαιτήσεις της Γκιμαράες (15 εκατομμύρια ευρώ) ήταν αυτές που είχαν φρενάρει την περίπτωσή του και ο Ολυμπιακός είχε στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Με τον Ρόνι Λόπες και την Σεβίλλη εξακολουθούν να μιλούν οι πρωταθλητές Ελλάδας και να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις.

Εντούτοις, φαίνεται πώς η Γκιμαράες έχει αρχίσει να δελεάζεται στην ιδέα να πάρει πίσω τον Πέπε και να έχει και μία έξτρα λύση για τα χαφ της με τον Τιάγκο Σίλβα.

Η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Έντουαρντς με κάποια χρήματα, αλλά και με τους δύο Πορτογάλους χαφ ως έμψυχα ανταλλάγματα είναι πέρα για πέρα αληθινή. Τουλάχιστον αυτό τονίζουν αξιόπιστες πηγές από την Ιβηρική.

Από εκεί και πέρα βέβαια, είναι στο χέρι της Γκιμαράες πώς θα χειριστεί την υπόθεση του Έντουαρντς, ο οποίος ήταν γνωστό ότι ψάχνεται για κάτι άλλο στην καριέρα του τη νέα σεζόν.

Δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ και η Πόρτο. Σοβαρό ενδιαφέρον υπάρχει, εκτός από τον Ολυμπιακό φυσικά, και από την Νιούκαστλ.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας παλεύει την περίπτωση του Έντουαρντς. Όπως παλεύει και του Ρόνι Λόπες! Με λίγα λόγια; Μαίνεται η... μάχη για την ενίσχυση των εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Δίνει τον Πέπε για να φέρει εξτρέμ από την Πορτογαλία (vid)

Ολυμπιακός: Οι σοβαρές αναφορές των Πορτογάλων για Έντουαρντς και τα 15 εκατομμύρια της Γκιμαράες