Ολυμπιακός: Φιλικό την Τετάρτη (14/7) με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός χωρίς να χάσει χρόνο, μετά την ματαίωση του αγώνα με την Γαλατασαράι, έκλεισε φιλικό με τον Άρη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/7) το βράδυ (21.00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Ολυμπιακός: Φιλικό την Τετάρτη (14/7) με τον Άρη

Φιλικό παιχνίδι με τον Άρη έκλεισε ο Ολυμπιακός για την Τετάρτη (14/7) και θα αντικαταστήσει την Γαλατασαράι μετά τα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας και την επιστροφή των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός - Άρης: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει, ποιοι θα είναι στο ρεπορτάζ

Φιλικό έψαχνε και ο Άρης ενόψει Αστάνα αφού όπως είναι γνωστό ματαιώθηκε και το δικό του τεστ με τον Ιωνικό που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/7) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Ακυρώθηκε το φιλικό με τον Ιωνικό

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Άρη θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/7) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 21:00.

Θυμίζουμε πως η αποστολή της Γαλατασαράι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να δώσει την Τρίτη (13/7) αγώνα φιλικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό. Τα μοριακά τεστ των Τούρκων ωστόσο δεν έγιναν δεκτά από τις ελληνικές Αρχές με αποτέλεσμα η ομάδα να επιστρέψει στη βάση της.

Γαλατασαράι: Στις 22.30 «πετάει» για Κωνσταντινούπολη!

Συγκεκριμένα η Γαλατασαράι δεν δέχτηκε να τηρήσει το πρωτόκολλο της χώρας μας, σύμφωνα με το οποίο τυχαία από κάθε πτήση κάποιοι επιβάτες υποβάλλονται σε τεστ.

Μετά την «επεισοδιακή» άφιξή της στην Ελλάδα και τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ότι έγιναν στο «Ελ. Βενιζέλος», η αποστολή επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Χαρδαλιάς: «Η Γαλατασαράι αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test»

Ο Άρης είχε κλείσει φιλικό με τον Ιωνικό για την Πέμπτη (15/7) στη Θεσσαλονίκη αλλά λόγω των κρουσμάτων που προέκυψαν στην ομάδα της Νίκαιας, το ματς ματαιώθηκε. Το θετικό είναι πως Ολυμπιακός και Άρης...εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονότα και θα δώσουν ένα δυνατό τεστ, με το μυαλό φυσικά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν.

Γαλατασαράι: «Περιμένουμε μια συγγνώμη»