Παναιτωλικός: Τέλος ο Αζάντι

Ο Μοχάμεντ Ρεζά Αζάντι έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό. Ο Ιρανός επιθετικός είχε 11 συμμετοχές.

Παναιτωλικός: Τέλος ο Αζάντι

Παρελθόν αποτελεί ο Ιρανός, Μοχάμεντ Ρεζά Αζάντι από τον Παναιτωλικό. Ο Ιρανός φορ, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 2020 και είχε συνολικά 11 συμμετοχές, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει τα «καναρίνια», παίζοντας τις περισσότερες φορές ως αλλαγή. Έτσι για τον Παναιτωλικό απελευθερώνεται και μια θέση ξένου που έπιανε ο Ιρανός.

Στο μεταξύ ο επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Χρήστος Ρούσσης αποτελεί παρελθόν.

«Οι στιγμές είναι που μένουν… με δάκρυα χαράς και έντονων συναισθημάτων ολοκληρώνω την επαγγελματική μου πορεία στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Έπειτα από μια δεκαετία αποφάσισα να συνεχίσω τον δικό μου δρόμο επαγγελματικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τους παίκτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, τους συνεργάτες του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως τους συναδέλφους του Ιατρικού επιτελείου που βρήκα, που συνεργάστηκα και που άφησα πίσω στο δύσκολο αυτό έργο που επιτελούν.

Ο Παναιτωλικός θα είναι για πάντα κομμάτι της ζωής μου και όχι ένας επαγγελματικός σταθμός. Καλή τύχη στην ομάδα και στους στόχους της», ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στα social media στο αντίο του στην ομάδα του Αγρινίου.