Το «όχι» του Μάρκοβιτς στο 1,5 εκατ. και ο Ολυμπιακός

Οι Βέλγοι θεωρούν πως ο Σέρβος εξτρέμ μετά την άρνηση του στην πρόταση της Άντερλεχτ υπογράφει στους Πειραιώτες.

Το «όχι» του Μάρκοβιτς στο 1,5 εκατ. και ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς απασχόλησε τον Ολυμπιακό και για κάποιους ακόμα το όνομα του δεν έχει σβήσει από την «ερυθρόλευκη» λίστα. Το όνομα του έχει υποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες, όμως, δεν έχει βγει από το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά.

Αν πάρουμε ως δεδομένα τα νέα δημοσιεύματα από το Βέλγιο μάλλον είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να τον δούμε στα ερυθρόλευκα. Τα ρεπορτάζ των Βέλγων ανέφεραν πως η Άντερλεχτ στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε πρόταση για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. «Ο Μάρκοβιτς αρνήθηκε το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που του πρόσφερε η ομάδα των Βρυξελλών και τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Βέλγων.

Επί της ουσίας οι Βέλγοι θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που είπε «όχι» στην Άντερλεχτ έρχεται στην Ελλάδα. Από τη δική τους πλευρά μπορεί να πιστεύουν κάτι τέτοιο λόγω του φλερτ των προηγούμενων ημερών.

Από την άλλη, όμως, όταν ο Μάρκοβιτς αρνείται 1,5 εκατ. ευρώ σημαίνει πως οι απαιτήσεις του αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα ποσά επομένως και το θέμα του Λάζαρ Μάρκοβιτς με αυτά τα δεδομένα έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει.