Βάτσλικ: «Mε έπεισε ο Φρανσουά, σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποίησε ο Τόμας Βάτσλικ πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. «Mε έπεισε ο Φρανσουά Μοντέστο» τόνισε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Βάτσλικ: «Mε έπεισε ο Φρανσουά, σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός» (vid)

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ από τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος τερματοφύλακας έφτασε στην Αθήνα και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Βάτσλικ (pics)

Αρχικά είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ανυπομονώ για την επόμενη μέρα».

Ολυμπιακός: Τα κατορθώματα του Βάτσλικ στο Euro 2020 (vid)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντέστο), μου ανέλυσε το πλάνο, τις ιδέες του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Το ντόμινο με τους τερματοφύλακες και το κέρδος του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή ήθελαν τον 32χρονο γκολκίπερ θεωρώντας ότι διαθέτει τα κατάλληλα στοιχεία για να υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών.