Το ντόμινο με τους τερματοφύλακες και το κέρδος του Ολυμπιακού

Ένα μεγάλο ντόμινο προκλήθηκε στην Ευρώπη με τους τερματοφύλακες και με τον Ολυμπιακό να μπλέκεται σε αυτό προχωρώντας σε αλλαγή στον "άσο".

Το ντόμινο με τους τερματοφύλακες και το κέρδος του Ολυμπιακού

Το μεσημέρι της Κυριακής έρχεται στην Ελλάδα ο Τόμας Βάτσλικ για να πάρει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Θα γίνει ο πρώτος Τσέχος που θα φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Τσεχίας, ο οποίος προέρχεται από ένα πολύ καλό Euro.

Για να φτάσει ο Ολυμπιακός στον Βάτσλικ έγινε ένα ντόμινο με τους τερματοφύλακες από το οποίο οι Πειραιώτες μόνο χαμένοι δεν πρέπει να θεωρούνται. Συγκεκριμένα η Ρόμα παραχώρησε τον Λόπες στη Μαρσέιγ. Οι "τζιαλορόσι" πήραν τον Ρουί Πατρίσιο από τη Γουλβς και κάπου εδώ μπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Ο διάσημος Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες στράφηκε στον Ζοσέ Σα προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Πατρίσιο. Ο Ολυμπιακός χάνει μετά από τρία χρόνια τον βασικό του τερματοφύλακα, αλλά την ίδια ώρα θα βάλει στο ταμείο του κοντά στα 10 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο "άσος" δεν πρόλαβε να μείνει και για πολύ ορφανός, διότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις κινήσεις του για να καλύψει το κενό του Σα. Η Σεβίλλη δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του 32χρονου γκολκίπερ και οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, ενώ εκείνος έπαιζε στο Euro.

Από αυτό το ντόμινο ο Ολυμπιακός μόνο χαμένος δεν βγαίνει. Βάζει στο ταμείο του περίπου 10 εκατ. ευρώ και παράλληλα αποκτά έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα από αυτόν που είχε και "ψημένο" σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.