Ολυμπιακός: Πατάει γκάζι για εξτρέμ, πιέζει τον Λόπες (highlights)

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα τις τελευταίες ημέρες για να κλείσει και το κεφάλαιο του εξτρέμ. Έχει φουλάρει για τον Ρόνι Λόπες, αλλά δεν ξεγράφει τον Κέβιν Ενκουντού.

Ολυμπιακός: Πατάει γκάζι για εξτρέμ, πιέζει τον Λόπες (highlights)

Το ότι ο Ολυμπιακός πήρε τον Τόμας Βάτσλικ δεν σημαίνει ότι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα η υπόθεση του εξτρέμ. Ο Πέδρο Μαρτίνς το είχε πει ξεκάθαρα στην Αυστρία ότι θέλει ακραίο επιθετικό και μάλιστα να μπορεί να παίζει και προς τα μέσα, σαν τον Βαλμπουενά. Δεν μπορούσε τότε να βγει και να πει ότι θέλει τερματοφύλακα γιατί δεν είχε φύγει ο Σα από την ομάδα.

Πάμε στα του εξτρέμ, διότι ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει και πιέζει για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ο Κέβιν Ενκουντού έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Δεν βγήκε ποτέ, αλλά τώρα ήρθε και πάλι ψηλά. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον Γάλλο. Τον θέλει ο Μαρτίνς και έχει ζητήσει να γίνει η μεταγραφή του. Με τη Μπεσίκτας δεν βγαίνει άκρη και στον Ολυμπιακό ελπίζουν να πάρει εξτρέμ η τουρκική ομάδα μήπως καταφέρουν και βγάλουν άκρη μαζί της. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού.

Πολύ ψηλά πλέον, ίσως και ψηλότερα, είναι ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να την πλησιάσει. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, ωστόσο, δεν τον θέλει και τον δίνει δανεικό, αλλά και με πώληση να γινόταν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ο παίκτης ξέρει για τον Ολυμπιακό, θέλει να έρθει, όμως, το όλο θέμα έχει να κάνει με το πολύ μεγάλο του συμβόλαιο. Εκεί οι πρωταθλητές προσπαθούν να βρουν μία φόρμουλα για να καλυφθεί το ποσό και να τον κλείσουν.

Από 'κει και πέρα πάντα υπάρχει το όνομα του Κριστιάν Παβόν, αλλά θα είναι τεράστια έκπληξη αν γίνει κάτι με τον Αργεντινό. Ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός με την υπόθεση του, αλλά με τη Μπόκα δεν βγήκε άκρη, ενώ προβλημάτισαν και κάποια θέματα του παίκτη. Στην επικαιρότητα ήρθε και το όνομα του Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες. Πρόκειται για Άγγλο με κυπριακό διαβατήριο που σύμφωνα με τους Πορτογάλους τον θέλει ο Μαρτίνς δίνοντας τον Πέπε.

Ο Έντουαρντς την προπέρσινη χρονιά με τη Γκιμαράες τα έχει πάει καλά με 9 γκολ και 9 ασίστ, ενώ πέρσι έμεινε σε ρηχά νερά με 3 γκολ και 3 ασίστ. Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που κάνει ανταλλαγές ακόμη και με παίκτες που δεν υπολογίζει όπως ο Πέπε.