ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μάικ Φαν Ντάινεν

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (9/7) ο Μάικ Φαν Ντάινεν, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μάικ Φαν Ντάινεν

Ο Μάικ Φαν Ντάινεν βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ και μέσα στην ημέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ίσως ανακοινωθεί την Παρασκευή (9/7), διαφορετικά το Σάββατο (10/7) η ΠΑΕ θα επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάικ Φαν Ντάινεν.

Ο Ολλανδός επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει την... τζίφρα του σε τριετές συμβόλαιο. Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή και θα ταξιδέψει για την πατρίδα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια ο ύψους 1.85 μ. φορ (μπορεί να παίξει και στα πλάγια) αγωνίστηκε στην Τσβόλε, με την οποία φέτος είχε 24 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ντεν Χάαγκ, ενώ το 2015 πήγε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ έπαιξε δανεικός για ένα μικρό διάστημα στη Ρόντα και το 2016-18 ήταν στο δυναμικό της Εξέλσιορ.

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (9/7) η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Ασκήσεις πάσας, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την Παρασκευή (9/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Jonathan De Guzman και Adrian Sardinero, με τους Adil Nabi, Κοσμά Τσιλιανίδη και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Felipe Souza, ο οποίος έχει άδεια από την ομάδα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (10/7), στις 08:30 και θα είναι η τελευταία επί κρητικού εδάφους, πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας».