Ολυμπιακός: Θέμα ωρών να φύγει για Γουλβερχάμπτον ο Ζοσέ Σα

Ένα τηλεφώνημα περιμένει πλέον ο Ζοσέ Σα για να φύγει για το Γουλβερχάμπτον, μετά και την παρουσία του Ζόρζε Μέντες στην Ρώμη για να τελειώσει τη μεταγραφή του Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα.

Ολυμπιακός: Θέμα ωρών να φύγει για Γουλβερχάμπτον ο Ζοσέ Σα

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει το θέμα του τερματοφύλακα άμεσα. Κι όταν λέμε «άμεσα» εννοούμε το προσεχές τριήμερο, καθώς η μεταγραφή του Ζοσέ Σα στην Γουλβς μπήκε στην τελική ευθεία.

Ούτως ή άλλως ο Σα ήταν με το ακουστικό στο... αφτί τις τελευταίες μέρες. Από πλευράς Ολυμπιακού και ποδοσφαιριστή είναι όλα συμφωνημένα για να συνεχίσει την καριέρα του στους «λύκους».

Απλώς πρέπει να γίνουν όλα με μία συγκεκριμένη χρονική διαδικασία. Ο Πάου Λόπεθ έφυγε από την Ρόμα και ανακοινώθηκε την Πέμπτη (8/7) ως δανεικός από την Μαρσέιγ. Την ίδια μέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανακοινώθηκε από τους Ρωμαίους και ζήτησε την άμεση απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Στην ιταλική πρωτεύουσα ήταν παρών και ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες, ο οποίος δεν πήγε μόνο για να δει τον Μουρίνιο, αλλά και για να κλείσει τη μεταγραφή του Ρουί Πατρίτσιο από την Γουλβς στην Ρόμα.

Όταν λοιπόν ανακοινωθεί και η τυπική μετακίνηση του Πατρίτσιο στην Ρόμα (ίσως συμβεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου), τότε θα γνωστοποιηθεί και από τον Ολυμπιακό ή από την Γουλβς η μεταγραφή του Ζοσέ Σα στον αγγλικό σύλλογο.

Πλέον, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα απομένουν μόνο τα τυπικά. Οι ανακοινώσεις δηλαδή... Είναι θέμα ωρών για να μπει ένα τέλος στο «σίριαλ» των Πορτογάλων τερματοφυλάκων.

Ο Ολυμπιακός από αυτό το «ντόμινο» θα βγει κερδισμένος γύρω στα 10 εκατομμύρια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Εδώ και μέρες είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Τόμας Βάτσλικ (είχαν και νέες καθοριστικές επαφές) και τον Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ, με έναν από τους δύο να καταλήγει στο λιμάνι.