«Τελείωσε του Πατρίσιο στη Ρόμα, τελειώνει και του Σα στη Γουλβς»

Ρεπορτάζ από την Ιταλία θεωρεί τελειωμένη τη μετακίνηση του Ρουί Πατρίσιο της Ρόμα γεγονός που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Ζοσέ Σα στη Γουλβς.

«Τελείωσε του Πατρίσιο στη Ρόμα, τελειώνει και του Σα στη Γουλβς»

Προς το τέλος οδεύει το σίριαλ με τον τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό. Ένα σίριαλ που η εξέλιξη του εξαρτάται από το ντόμινο που θα προκαλέσουν οι μετακινήσεις άλλων γκολκίπερ. Συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο Ρουί Πατρίσιο θα κλείσει στη Ρόμα θα ανοίξει η θέση για να μετακινηθεί και ο Ζοσέ Σα.

Ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό, όμως, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο πλησιάζει στο τέλος αυτό το σίριαλ. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε νωρίτερα ότι η Γουλβς τα βρήκε με τη Ρόμα και πως ο Πατρίσιο οδεύει προς τη Ρώμη για να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Η Ρόμα βγάζει από το ταμείο της 10 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον γκολκίπερ της Γουλβς και εκείνη από την πλευρά της τα δίνει για να πάρει τον πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδας. Επίσης η Ρόμα παραχωρεί στη Μαρσέιγ και τον Πάου Λόπεζ με τη μορφή του δανεισμού και το ντόμινο συνεχίζεται.

Προς το παρόν, πάντως κάτι οριστικό και επίσημο δεν υπάρχει από καμία πλευρά, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί άμεσα τερματοφύλακας. Αυτή τη στιγμή αυτό φαίνεται να είναι τα θέμα που "καίει" περισσότερο τους πρωταθλητές Ελάδας.