Οι Τούρκοι μιλούν για πρόταση του Ολυμπιακού για Ενκουντού

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στη Μπεσίκτας για δανεισμό του Κέβιν Ενκουντού.

Οι Τούρκοι μιλούν για πρόταση του Ολυμπιακού για Ενκουντού

Εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τους Πειραιώτες είναι πολύ κομβικό σημείο να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει άλλη ώθηση στα άκρα της επίθεσης.

Από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει στα πλάγια. Ο Κέβιν Ενκουντού ήταν από την πρώτη στιγμή στη λίστα των "ερυθρόλευκων" και μάλιστα ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί πέρσι να μην είχε ανάψει το πράσινο φως για τον Γάλλο, αλλά φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του, η οποία έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες και χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Ο πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα (7/7), πάντως η Τουρκία βουίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για να πάρει τον ποδοσφαιριστή από τη Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων τα οποία δεν επιβεβαιώνονται, ο πρωταθλητής Ελλάδας ζήτησε από τη Μπεσίκτας το δανεισμό του Κέβιν Ενκουντού. Η απάντηση της τουρκικής ομάδας στην πρόταση που έγινε από τον Ολυμπιακό ήταν αρνητική σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι. Το σίγουρο σε αυτή την ιστορία είναι πως ο Ενκουντού αρέσει και με το παραπάνω στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.