ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Λε Ταλέκ

Η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2-1 χρόνων. Στις 800.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου μέσου, που αναμένεται πλέον στη χώρα μας για τις υπογραφές.

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Λε Ταλέκ

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Μονπελιέ και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της «Ένωσης» για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητής της «Ένωσης», Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2017/18, ενώ ο αδερφός του, Αντονί, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και αυτός στη χώρα μας αλλά με τα χρώματα του Ατρόμητου.

Κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Νταμιάν Λε Ταλέκ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ρεν, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ναντ και Ερυθρό Αστέρα, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε συνολικά 27 εμφανίσεις με τα χρώματα της Μονπελιέ σε όλες τις διοργανώσεις.